Kompania e arkivoleve vjen me kalendar erotik


Kalendarët erotik nxirren zakonisht në periudhën e fund vitit, ku kompani të ndryshme mode dhe shumë shoqata bamirësie përpiqen të përfitojnë. Por ideja e një kalendari erotik e publikuar, nga një kompani arkilovesh nuk i kishte shkuar ndërmend asnjërit deri më sot.

Ka qenë kompania polake “Lindner’, e cila me këtë kalendar ka “korrur” sukses të jashtëzakonshëm, duke shitur rreth 11 mijë arkivole në muaj. Por përveç suksesit kjo kompani ka marrë dhe kritika të ashpra nga Kisha Katolike, e cila i akuzoi për mosrespektimin e vdekjes njerëzore dhe dhimbjes, që ajo shkakton dhe të përdorimit të seksit për të shitur këtë produkt.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)