NË BKUK NË PRISHTINË ME 27 NËNTOR 2013- PROMOVOHET LIBRI I RAMADAN THAÇIT''LULET DHE HIJET''

Photo

Biblioteka Kombetare dhe Universitare e Kosoves, Prishtine


Ramadan Thaçi

Promovimi i librit "Lulet dhe Hijet" behet per ndere te Dites se Flamurit, me date 27 Nentor 2013, e merkure, ne Biblioteken Kombetare dhe Universitare te Kosoves ne ora 12:00. Te gjithe jeni te mireseardhur.
Me respekt,
                                      R. Thaçi,

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)