“Tre gjermanët”, në Londër

Shfaqja “Tre Gjermanët e Trashë”, pas suksesit me pjesën e parë, u rikthyen prapë.

Ndërsa pas premierës në Teatrin Oda, shfaqja ka pasur tetë repriza, me shikueshmërinë e të cilave ekipi "Tre Gjermanët e Trashë II" është i kënaqur, ngaqë salla gjithherë ka qenë e mbushur.


Gjithashtu është bërë e ditur se pas reprizave, të kësaj jave, dhe dy reprizave gjatë javës tjetër, shfaqja do të udhëtojë drejt Londrës.

Shfaqja atje do të jepet një javë dhe "Tre Gjermanët e Trashë" do të paraqiten për publikun londinez edhe në Ditën e Pavarësisë.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)