Letra për Elisën e vogël‏ ....

    

From:Fatmir Terziu (terziu@googlemail.com)
To:floribruqi@yahoo.com;
Date:Wed, 25 May 2011 19:34:10


Ore miku im i nderuar Flori, po kjo qenka mrekulli, ore. Urime dhe nje puthje nga larg kesaj talenteje...

Dr. Fatmir Terziu
******

Letër për Elisën e vogël‏ 

Moj Elisa Bruqi,moj poete e vogël,
Vjen të përshëndet gjyshi,
me këngë e me lodër
Vij të përqafoj dhe të puth në faqe
Moj poete e vogël,
lule manushaqe.  

Gjyshi Përparim Hysi

25 maj 2011
Wednesday, 25 May 2011, 23:42********


Subject:Per Elisen e vogel...
From:Fritz RADOVANI (fritzradovani@hotmail.com)
To:floribruqi@yahoo.com;
Date:Wed, 25 May 2011 23:42:35


Te lutem ia percjelle kete mesazh Elises se vogel...

Shqiptares bukuroshe qe do te bahet artiste dhe shkrimtare! 

Sa bukur e ke shkrue gjuhen e Nanes Tande, Gjuhen e Shqipeve 

qe fluturojne nder male te nalta...

Te lumte dora se me ke knaqe me ata poezi te bukra ...

Te pershendete nga Melbourne, nje gjysh tjeter...Fritz Radovani...
 
******
http://floripress.blogspot.com/2011/05/elisa-bruqikam-nje-shoqe-quhet-sara.html

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)