PER GJENIUN ELISA BRUQI


VOGËLUSHES  ELISA

Moj vogëlushe Elisa,
tani ti je zog në kuvli,
po shpejt do vijë dita
të këndosh dhe në lisa.

Me talentin qysh kur linde,
do nderosh Kosovën nanë,
por dhe Shqipëria gjyshe,
pret shkëlqimin tënd të rrallë!

Xhaxhi poeti Vullnet Mato 
qe u befasua nga vargjet e tua.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)