Çfarë efekti ka gjoksi i femrave tek meshkujt

Çfarë efekti ka gjoksi i femrave tek meshkujt
Ndalojnë trafikun
1
Meshkujt kanë tendencën të ndihmojnë më shumë femrat e bëshme. Në një eksperiment të një universiteti në Francë, vajza me masa të ndryshme dilnin përpara automjeteve dhe kërkonin një xhiro. Për femrat me masën A ndaluan 14.92% e shoferëve, për vajzat me masën B 17,79% e tyre, ndërsa për ato me masën C 24% e shoferëve. Përfundimi ishte: meshkujt kërkojnë femra që janë më të shëndetshme për riprodhim.

Madhësia frikëson ata që i tremb konkurrenca
2
Sipas Stuart Fischoff, profesor i Universitetit të Kalifornisë në SHBA thotë se meshkujt që i duan femrat me gjoks të vogël janë në kërkim të një partneri më të sigurt. Femrat me gjoks të madh, mund të vendosin në krizë marrëdhënien për shkak të konkurrencës nga vështrimi i njerëzve të tjerë.

Të varfërve u pëlqejnë të mëdhatë
3
Sipas një hulumtimi të publikuar në Psychology Today, kush ka rrogë modeste preferon femrat e bëshme sepse në këtë mënyrë përcjellin idenë se ata jetojnë me bollëk.Meshkujt single preferojnë gjinjtë e vegjël
4
Meshkujt që nuk janë shumë të interesuar për atësinë preferojnë gjinjtë e vegjël. Hulumtuesit kanadezë Christopher Burris dhe Armand Munteanu i kërkuan 67 studentëve se sa dëshironin të bëheshin prindër, dhe më pas të dizejnonin në kompjuter partneren ideale. Kush deklaroi se nuk dëshironte fëmijë ndërtonte një partnere me gjoks më të vogël.


Para dhe pas darke, gustot ndryshojnë
5
Oreksi të shtyn drejt femrave të bëshme. Në një studim të bërë nga Universiteti Westminster në Angli, 66 studentë të uritur dhe 58 studentë të ngopur, që hynin dhe dilnin nga salla e ngrënies, shprehën preferencat për imazhin e femrave. Të urituri, pëlqenin gjinjtë e mëdhenj, ndryshe nga ata të ngopurit.


I duan gjigande ata që duan geisha
6
Maskilistët preferojnë gjinjtë e mëdhenj. Sipas studimit të kryer po nga Universiteti Westmesiter në Angli në 361 meshkuj nga 18–68 vjeç, kjo ndodh sepse një dekolte e bollshme është simbol i feminilitetit, që i bën ata t’i sh

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)