PER GJENIUN ELISA BRUQI


VOGËLUSHES  ELISA

Moj vogëlushe Elisa,
tani ti je zog në kuvli,
po shpejt do vijë dita
të këndosh dhe në lisa.

Me talentin qysh kur linde,
do nderosh Kosovën nanë,
por dhe Shqipëria gjyshe,
pret shkëlqimin tënd të rrallë!

Xhaxhi poeti Vullnet Mato 
qe u befasua nga vargjet e tua.

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit