RRUGA E ARBËRIT


Pershendetje,

Ju lutem nenshkruani peticionin online per ndertimin e Rruges se Arberit qe do t’i paraqitet Qeverise se re te Shqiperise se shpejti.

Complete the construction of the Arbëri Road  - Ndërtoni sa më shpejt dhe me standarde Rrugën e Arbërit
Ne linkun me poshte, shkruani Emrin, Mbiemrin, Adresën e emailit dhe Qyetin tuaj. Pastaj klikoni: “Sign”. Pas kësaj, ju do të merrni një mesazh falënderimi dhe konfirmimi që emri juaj u regjistrua:

http://www.change.org/en-GB/petitions/complete-the-construction-of-the-arb%C3%ABri-road-nd%C3%ABrtoni-sa-m%C3%AB-shpejt-dhe-me-standarde-rrug%C3%ABn-e-arb%C3%ABrit
Informacion te detajuar per peticionin mund te gjeni ne numrin e fundit te gazetes 'Rruga e Arberit' dhe ne arkivin e gazetes:

http://www.rrugaearberit.com/

Ju kerkoj ndjese po qe se kete mesazh e keni marre edhe me pare.

Faleminderit,
Gëzim Alpion

https://www.facebook.com/DrGezimAlpion

Dibra është një nga krahinat më të pazhvilluara në Shqipëri. Rruga e Arbërit do të lidhë Dibrën me rajonet e tjera të vendit duke i dhënë një shtytje shumë të nevojshme ekonomisë lokale. Rruga do të lidh edhe Tiranën me Maqedoninë duke përmirësuar ndjeshëm infrastrukturën në këtë pjesë të Ballkanit.

***********
Dibra is one of the most underdeveloped regions in Albania. The Arbëri Road will connect Dibra with the rest of the country giving a much needed boost to the local economy. The road will also become a new vital route between Tirana and Macedonia thus improving considerably the infrastructure in this part of the Balkans.

To:
The Albanian Government after 2013 general elections 
Complete the construction of the Arbëri Road. 
Sincerely,
[Your name]

News

  1. Reached 3,000 signatures

Supporters


Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)