Viedoja shokuese që duhet ta shohin gjithë duhanpirësit

Një eksperiment i thjeshtë për të treguar se çfarë efekti bën një paketë cigare në ditë për 20 ditë rresht. Dhe rezultati është aluçinant!
Pasi janë zier vetëm një herë përzierja dhe është avulluar uji, ja se çfarë ka mbetur!


 


Videoja - prodhuar nga japonezi Samimy - ka qarkulluar në sitet e gjysmës së botës dhe është një mënyrë për të treguar çfarë thith një njeri kur pi duhan.
 
Falë një aspiratori të improvizuar pihen 400 cigare dhe onvertohet në sasi të lëngshme sasia e kondensuar e duhanit apo katrami i pranishëm në to. 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)