Gëzuar 2014!


Të nderuarat bashkatdhetare,
Të nderuarit bashkatdhetarë!

Ua uroj Juve dhe të gjithë shokëve tuaj Festat e Fundvitit dhe ndërrimin e moteve!


Paqja, respekti, dashuria dhe shëndeti mbretëroftë në familjet tuaja! GËZUAR 2014 !...


Shqiptarëve, kudo janë ata dhe çfarëdo besimi që të kenë, mjafton që flasin shqip dhe të kuptohen shqiptarisht. Të gjithëve ua uroj Vitin e Ri, 2014! GËZUAR!...

Zoti i Madh u dhashtë mirësi, mbarësi, dashuri në më të afërmin dhe u ndihmoftë që ta shpiejmë drejtë zgjidhjes çështjen e madhe shqiptare!...

Ju përgëzon, i juaji,

Flori BRUQI

Editor dhe kryeredaktor

Agjencioni Floripress

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)

Legjenda e Mujit dhe Halilit