Shaban Murati: Nuk e kuptoj pse në tekstet tona të historisë Serbia dhe Greqia nuk cilësohen pushtues

shabanmurativoaliv

Në një postim të sotën, nën okielon e përhershme ‘Këshilla për miqtë”, diplomati i shquar i karrierës Shaban Murati shtron pyetjen pse në tekstet tona të historisë dy shtete që kanë pushtuar territore shqiptare, Greqia dhe Serbia, nuk cilësohen pushtues.

Ja statusi i plotë:

Këshilla për miqtë:

Asnjëherë nuk e kam patur të qartë përse në tekstet tona të historisë dy shtete, që kanë pushtuar territore shqiptare, Serbia dhe Greqia, nuk cilësohen pushtues.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)

Legjenda e Mujit dhe Halilit