7 shenjat e Apokalipsit!Fenomene natyrore të rrezikshme katastrofale dhe vdekjeprurëse!
“Ngrohje globale” mbi ligjet e natyrës me pasoja të rrezikshme!
Konflikte lufte dhe frika e një holokausti nuklear!
Për shumë specialist dhe historian, këto janë “shenja” të cilat vërtetojnë profecitë që përmenden në Fund të Ditëve dhe përshkruhen hollësisht në një libër!
A po afron ora e apokalipsit?
Një dokumentar tronditës me shpjegime dhe detaje të fuqishme…
Ndiqni dokumentarin e posaçëm:

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)