Tinguj misteriozë dëgjohen në gjithë botën, shkencëtarët të tensionuar (video)

Tinguj misterioz dëgjohen në shumë vende të ndryshme të botës dhe shkencëtarët tregohen të pamundur për të shpjeguar arsyen, shkakun, qëllimin dhe burimin e këtij tingulli shqetësues e misterioz.
Incidente kanë ndodhur në Kosta Rika, ndërsa dëgjimi i fundit i tingullit misterioz, ndodhi në Ukrainë, në jug të Suedisë, Kanada dhe në veri-lindje të Anglisë. Mijëra banorë në Kosta Rika kanë dëgjuar dhe regjistruar me kamerat e tyre tingullin misteriozë dhe i kanë vënë videot në internet, duke kërkuar përgjigje nga specialistët e fushës, pasi tingulli duket sikur vjen nga qielli, thanë të gjithë ata të cilët dëgjuan ulërimat!
Fenomeni i titullit misterioz ka ngjallur shumë reagime dhe debate të ashpra, pasi askush nuk është në gjendje të shpjegojë prejardhjen e tij. Janë me dhjetëra shtetet të cilat kanë denoncuar fenomenin dhe shkencëtarët e tyre po merren me studimin e tij për të zbuluar misterin që ai fshehë.
Sipas shkencëtarëve nuk është regjistruar ndonjë dukuri e veçantë, si p.sh një tërmet etj, veç regjistrimit të tingullit të çuditshëm.
Torit rreth fenomenit janë të shumta, p.sh për një aeroplan supersonik i teknologjisë së fundit i cili thyen shpejtësinë e tingullit.
Dukuria e fenomenit është se në shumicën e shteteve të cilat e kanë denoncuar atë, deklarojë se ai është më i thekuar gjatë orëve të mëngjesit, ndërsa shkencëtarët akoma nuk mund të japin një shpjegim të saktë rreth tij.
Ndiqni videon që vijon:

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)