Kosovë: E tmerrshme, familja e harruar nga çdo institucion, jetonte në kushte mizorePamjet në këtë video janë tepër shokuese.
Rasti është i pa precedent.
Absurde mund të themi, ku një familje nga fshati Vllahi i Mitrovicës jetonte për vite të tëra në kushte arkaike.
Bëhet fjalë për familjen Kurti, e cila jetonte në kushte tepër të vështira, jashtë çdo etike të higjienikes, kjo duket qartë dhe nga pamjet e filmuara.
Prej kushteve te vështira, si dhe varfërisë së tejskajshme, pjesëtarët e familjes duken sikur vijnë nga një tjetër planet. Gjatë gjithë këtyre viteve askush nuk u interesua për ta!
A mos vallë institucionet përkatëse janë përgjegjëse për këtë gjendje mjerane!?
A mos vallë duhet që dikush të jap llogari për braktisjen e kësaj familjeje të pa mundur!?

Ju lutemi shpërndajeni këtë video që ta mësojnë të gjithë se si qeveritë, si ajo e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë lenë në harresë popullin e tyre.
Video: Pamjet janë tronditëse:Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)