Na u be facebooku si policia e fshehte.


Një nga këto ndryshime, sigurisht është mënyra e sigurt e zbulimit, se cili nga shokët e tu të ka fshirë nga lista e miqve të tij. Me anë të kësaj mënyrë ju mund të mësoni dhe kohën në të cilën miku/mikja jua ju ka fshirë nga lista e miqve të saj/tij.
Ndoshta facebook-u nuk mori kritikat e mirëpritura të klientëve dhe përdoruesve të saj, përsa i përket rikonstruksionit dhe ndryshimeve drastike në sajtin social, por kjo nuk do të thotë se çdo ndryshim i kryer në të nuk është i vlefshëm. Përkundrazi ka dhe disa ndryshime të cilat paraqesin shumë interes për përdoruesit e këtij sajti kaq të famshëm.
Metoda është fare e thjesht, gjëja e vetme e cila do t’ju duhet është të keni vetëm Timeline e ri.Në vazhdim ju mbeten vetëm 4 (katër) lëvizje:
1. Zgjidhni një vit të mëparshëm me anë të Timeline, p.sh; 2010-ën.


2. Shkoni në “Friends” box
3. Klikoni mbi “X-in” Freinds4. Shikoni se kush nga lista ka zgjedhjen “Add as freind”


Këta ishin dikur shokët e tu, por jo tashmë!
mediagate
Ju pëlqeu? Jepi një like… 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)