Një grua që e tradhton burrin e saj


Çdo gjë filloi për një bast midis shokëve.
Por, kjo kapricio basti është kthyer në super skandal me një video pornografike e cila përfshin një studente dhe profesorin e saj të filmuar duke bërë marrëdhënie seksuale.
Një grup studentësh, vendosën bast midis tyre për historinë në fjalë.
Çdo gjë filloi 17-korrikun e shkuar, kur një Anonim 17:56 (ky është pseudonimi i tij) ‘mundi’ të filmonte marrëdhënien seksuale të një profesori me studenten e tij brenda në makinë.
Video ka një kohëzgjatjeje 39 minutash.
Në të duket një femër dhe një burrë, identiteti i të cilit, u zbulua më vonë nga policia, pasi anonimi kishte hedhur videon e regjistruar në internet. Për këtë u raportuan në polici e cila mori reagojë menjëherë për zbardhjen e këtij skandali ‘basti’.
Marrëdhënia seksuale është regjistruar natën në një makinë të vogël. Detajet e saj janë disi të errëta, por dallohen qartë lëvizjet e dy personave, si dhe dëgjohen rënkimet tyre shumë mirë. Bile ka dhe raund të dytë, gjë që tregon se çdo gjë bëhet me dëshirë të plotë dhe me vetëdije nga të dy.
Megjithatë, imazhet e filmit tregojnë se të paktën njëri nga dy personat është në dijeni të filmimit, por kjo nuk e pengon atë dhe as e trembë edhe pse mund të kthehej në një “epilog” publik, ndaj vazhdon të… shijojë!
Sipas bastit, çdo gjë duhej të mbaronte me aq, por nuk ndodhi ashtu. Video u kthye lojë dhe kaloi nga dora në dorë, kopjet qarkullojnë në mp3 në mesin e studentëve, e deri kur anonimus e vendosin atë në internet dhe skandali plasi.
Video e titulluar “Një grua që e tradhton burrin e saj”, kthehet në cliccatissimo nga frekuentuesit e një web-i pornografik në janar duke i bërë protagonistët në vipa-pornostar.
Shpejtësia e lajmit gojë më gojë si dhe hedhja e videos në web-in pornografik, bëri që dikush të njohë studenten bionde që ndodhej brenda në makinë.
Kështu, ‘biondina’ (studentja) e kallëzojë ngjarjen në polici.
Hetimi i menjëhershëm i policisë, falë agjentëve të saj të Krimit Elektronik, bëri të mundur zbulimin dhe identifikimin e personave/rinjve të cilët kishin sajdisur gjithë këtë mesele, por që trashmë ndodhen në një pozicion të vështirë.
Të rinjtë janë akuzuar nga prokuroi Emiliano Arnesano, për shpifje, ndërhyrje në jetën private të personit, publikimi të pamjeve filmike me përmbajtje pornografike të regjistruar fshehurazi pa dijeninë e të implikuarve.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)