Ndonjëherë nuk kemi nevojë për fjalë, për të treguar se sa shumë e duam dikë…Mbi 1.000.000 përdorues të internetit e panë këtë video të krijuar nga një kompani siguracioni, Thai Insurance. Dhe një gjë është e sigurt, të gjithë u përlotën.
Shpeshherë ndjekim reklamat e kompanive të ndryshme, por rrallëherë arrijmë të prekemi aq shumë.
Në videon e mëposhtme do të ndiqni një fragment kritik nga jeta e një babai me fëmijën e tij. Babai në video dallon nga prindërit e tjerë, pasi ka lindur shurdhmemec dhe nuk është në gjendje të komunikojë me fëmijën e tij adoleshente.
Por, siç do ta kuptoni edhe vetë në fund të videos disa-minutëshe, ndonjëherë nuk kemi nevojë për fjalë, për të treguar se sa shumë e duam dikë…

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)