Binjakët...
Kur dy motrat binjake identike, Darlene dhe Diane Nettemeier shkuan në festivalin e binjakëve në Twinsburg, Ohio, një mashkull, në mes të ‘detit’ të binjakëve identikë u magjeps pas tyre. I gjatë, brun, dhe simpatik, Mark Sanders ra në dashuri me sytë e tyre të kaltër. Por ai ishte vetëm një dhe ato ishin 2. Për fatin e mirë të dy motrave binjake, edhe zotin Sanders kishte gjithashtu një binjak identik me të, Craigh, të cilin e thirri menjëherë në mënyrë që të njiheshin me dy motrat bionde. Pas një farë kohe njohjeje, të dy çiftet u dashuruan, u fejuan dhe martuan në të njëjtën ditë dhe me të njëjtën ceremoni dhe njëra prej motrave lindi 2 binjakë të tjerë, gjithashtu identikë. Edhe pse duket si një histori përrallash, tashmë dy familjet jetojnë tashmë në dy shtëpi pranë e pranë dhe kanë fëmijët e tyre

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)