Tomë Gashi sërish e ka sulmuar prokurorinë e EULEX-it


Tomë Gashi sërish e ka sulmuar prokurorinë e EULEX-it, për të shfajësuar ih ministrin Fatmir Limaj. Gashi tha se nga akuza për keqpërdorime e prokurorisë prej 80 milionë eurove ajo ka rënë në një dyshim të abuzimit të 250 mijë eurove.

Avokati Gashi: Aktakuzë e trilluar e prokurorisë ndaj Limajt
Ai tha se prokuroria po përdor mesazhe të falsifikuara, pasi ato nuk ekzistojnë në serverin e PTK-së. Ai tha se në rastin e aktakuzës nga hetuesit dhe prokurorët kanë shkruar një roman kriminalistik, por jo të mirë, aktakuzë e trilluar, dhe e falsifikuar me një aktakuzë prej 170 faqesh, por e gjitha e mbështetur në akuzën për mesazhe.

Kjo tha se ndodh kinse një zyrtar i Ministrisë, thotë se pranonte ryshfet në këmbim të tenderëve në rajonin e Gjilanit.

 Gashi tha për RTK se mesazhet e dërguara kanë qenë pa logo të PTK-së, por në një letër, anonime, e cila i është dërguar Kryeministrit. Ky zotëri rezulton të jetë një ish-hetues, i punësuar më vonë në PTK.

Ai tha se do të duhej që paraprakisht të kryhej rasti Kleçka për çka ai po mbahet në paraburgim, para seancës së 7 shkurtit për aktakuzën për hetimet në MTPT.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)

Legjenda e Mujit dhe Halilit