Mentor Shala, emrohet drejtor i përgjithshëm i RTK-së


Mentor Shala, emrohet drejtor i përgjithshëm i RTK-së
Bordi i Radio Televizionit të Kosovës e ka zgjedhur Mentor Shalën për drejtor të përgjithshëm të kësaj shtëpie publike.
RTK bëri të ditur se Bordi i RTK-së me shumicë votash, është vendosur që drejtor i përgjithshëm i RTK-së të jetë Mentor Shala.
Si transmeton Telegrafi, në konkursin për këtë post, të mbyllur ditë më parë, kishin konkurruar drejtori i deritanishëm, Sylejman Shaqiri, Muharrem Nitaj, Ragip Luta, Zymber Kelmendi, Jeton Budima e Zymber Veliu, si dhe Mentor Shala, i cili mban postin e zëvendësdrejtorit.
Shumë shpejtë pritet që vendimi të publikohet edhe nga vetë Bordi i RTK-së.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)