SHKRIME NGA BURGU

Vazhdojne te postohen shkrime nga burgu te Famir Limaj, kesaj radhe shkruhet per periudhen e luftes, ku Fatmir Limaj me shoke parandaluan nje Srebrenice te dyte. Shkrimin e plote mund ta shihni ne foton e meposhtme.
Limaj 2Letra e Fatimir Limes: Në jetë kam kaluar shumë beteja. Deri më tani i kam fituar të gjitha. Ka pasur nga ato që janë përsëritur dhe përsëri i kam fituar, sepse në jetë ka raste kur do të duhet të luftosh më shumë se një here që të fitosh një betejë.

Kjo është ajo që po ndodh tani, unë persëri do të fitojë, UÇK sërish do të triumfojë sepse lufta jonë ishte luftë e shenjtë në shërbim jo vetëm të shqiptarëve por të gjithë njerëzimit.

Luftëtarët e Brigadës 121 që janë në paraburgim me mua sot në rastin "Kleçka" parandaluam një Holocaust të tretë, dhe një Srebrenicë te dytë kur parandaluam futjen e Ushtrisë paramilitare Serbe në Malet e Berishës dhe në Kleçkë! 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)