100-vjet pavarësi, artistët urojnë ndryshe


100-vjet pavarësi, artistët urojnë ndryshe
100 vjet pavarësi e Shqipërisë ka zgjuar ndjenjën kombëtare më shumë se kurrë tek cdo shqiptar. Në prag të festimeve, janë zbukuruar rrugët, janë varur flamuj kombëtarë në cdo ballkon e dritare, por dhe artistët e reflektojnë këtë.
Skeda:Logo 100 vjet-pavaresi.jpg


Në rastin e këngëtareve të gjithë do mendonin se normale do të këndohej një këngë patriotike me tekst shqiptarët dhe gjakun e derdhur për liri, flamurin, por ka nga ato artiste që duke qenë koshiente për linjat perfekte të trupit sjellin, flamujt me trupat e tyre, apo logon e pavarësisë. Genta sjell versionin e logos së pavarësisë.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)