Sot përurohet libri "Isa Boletini në lëvizjen kombëtare shqiptare"


Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup , sot në sallën e hotelit "Bushi" do të bëjë promovimin e librit "Isa Boletini në lëvizjen kombëtare shqiptare", me materiale nga konferenca shkencore e mbajtur më 5 qershor të vitit 2015 në Prishtinë.

image

Ky projekt është fryt i bashkëpunimit në mes të Institutit të Historisë "Ali Hadri" - Prishtinë, Institutit të Historisë - Tiranë, dhe Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve - Shkup.

Ky libër botohet me rastin e 100 vjetorit të rënies së Isa Boletinit dhe me rastin e ngritjes së shtatores së tij në Komunën Saraj të Shkupit.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)