GËZUAR FESTAT


Fatmir Terziu
Ju uroj Gëzuar e për shumë vjet festat e fundvitit! Këto festa sjellshin tek ju “aromën” e gëzimit shpirtëror, miqësinë, vëllazërinë, bujarinë, mikpritjen dhe lumturinë. Ju urojmë t’ia kaloni sa më këndshëm kudo që ndodheni. Me besimin tek Zoti dhe tek vullneti i punës së përditshme tuajën, këto festa u festofshin përhere nën këtë harmoni të pashembullt fetare, shoqërore e morale. Kalofshi këndshëm në tryezat tuaja familjare dhe shoqërore! Harmonia qoftë filozofia juaj. Prosperiteti mbettë synimi i të gjithëve. Gëzimi na praroftë vatrat dhe mendjet. Kënga na dhëntë frymëzim. Jeta qoftë e tëra krijimtari!
Gëzuar Vitin e Ri! Gëzuar koleg!

Fatmir Terziu

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)