DO TË ISHA BËRË NUSE NË CARRABREG...

Nga Fera Krasniqi


Kur isha në gjimnaz

një shoqe e klasës

e XI-ta 4

Tha

po të ishte gjallë I.Q  (1)

do të isha bërë nuse në Carrabreg

ja kisha puthë unazën çdo ditë

si Xhulieta-Romeut
ka qenë i bukur si mali

ka qenë i bukur si deti

dasmën e kisha bërë në Prizren

ishim fotografuar tek Shtëpia e Lidhjes

dy djem dhe dy vajza ja kisha rritë

në zemer

dritë i kishin bërë Ilirisë.


1)Ismet Qorraj i vrarë në demostratat e Deçanit para 26 vjetëve

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)