Njoftim per shpallje fituesi te konkursit letrar per deshmorin ISMET QORRAJ( 21janar 1968 - 28 mars 1989)
Juria e ketij konkursi, e përbërë nga Editori dhe Kryeredaktori përgjgjës i Agjencionit Floripress, Flori Bruqi, nga Izet Duraku dhe Rexhep Shahu, pasi i lexoi gjithe krijimet e pjesëmarrësve, vendosi që të shpallë tre fituesit e çmimeve të para.

Gjithë krijimet e sjella për këtë rast, do të botohen në libër të veçantë me tirazh 3 mijë kopje në muajin qershor.

Vendin e parë e merr poezia PRANVERË E PËRHUMBUR e poetit Gentjan Banaj nga Fieri.
Vendin e dytë e merr poezia e poetit të njohur Skënder Zogaj, BALADA PËR ZOGJTË E VALSIT DIELLOR, nga Prishtina.

Vendin e tretë e merr poezia e Engjëll Koliqit, që jeton në Itali, me titull KRENOHEMI ME JU N’ALTARIN DARDAN.

Tre çmimet e para kanë shpërblime financiare dhe fituesit duhet të kontaktojnë me z. Flori Bruqi.

 Izet Duraku ,Rexhep Shahu,Flori Bruqi


Tiranë,Prishtinë 28 mars 2015.


Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)