Energji e lire per te gjithe!

Nje fenomen i jashtezakonshem eshte duke u perhapur kohet e fundit, pa bujen e mediave televizive, atyre audio apo te shkruara, perveç internetit, Facebook dhe Youtube perfshire nje sere faqesh dhe burimesh informacioni online.

Behet fjale per nje zbulim qe nese del i vertete, ka per te ndryshuar boten ashtu siç e njohim apo e perceptojme sot rendin e saj shoqeror, politik dhe ekonomik. Ky zbulim eshte bere nga nje inxhinier berthamor iranian gjate 40 viteve studimesh dhe ekperimentesh.Keshe Foundation

http://keshefoundation.org/applications/environment-agriculture

Inxhinieri ne fjale, i diplomuar ne Britanine e Madhe, sebashku me grupin e tij te punes, ka formuar nje shoqate no-profit, dhe ka punuar gjate ketyre viteve kryesisht per zhvillimin e teknologjive hapesinore, duke shpikur teknologji teper te avancuara. Te gjitha keto teknologji jane regjistruar rregullisht si ne regjistrin Boteror te patentave, ashtu dhe ne ate Europian, dhe ne listen e vendeve ku ato jane regjistruar, ben pjese dhe Shqiperia.


http://keshefoundation.org/applications/environment-agriculture

Keto teknologji te zhvilluara nga Keshe Foundation e cila eshte nje shoqate e pavarur non-profit dhe jo-fetare e themeluar nga inxhinieri berthamor M.T. Keshe , kane si qellim te zhvillojne njohuri te reja shkencore, teknologji te reja dhe zgjidhje teresisht te reja per problemet e medha boterore si uria, mungesa e ujit te pijshem, mungesa e energjise elektrike, ndryshimet klimaterike, dhe semundjet, nepermjet perdorimit te reaktoreve me plazme te cilet gjithashtu do t’i japin Njerezimit lirine e vertete per te udhetuar si kurre me pare ne thellesine e Kozmosit.
Keshe plasma reactors to be used to clean CO2 from all kind of exhaust systems, like exhaust pipes of cars and trucks, industrial plants, machines, etc.

http://keshefoundation.org/applications/environment-agriculture

Ne daten 6 Shtator 2014  ne Belgjike u organizua nje takim me dyer te mbyllura, ku ishin ftuar ambasadoret e te gjitha shteteve te botes, dhe kur moren pjese shume prej tyre. Ne kete takim i cili nuk behet publik per arsye qe dihen, u eshte prezantuar teknologjia falas ketyre vendeve, dhe u eshte ofruar asistenca per zhvillimin e tyre ne dobine e qytetarve te ketyre shteteve. Nga ky takim doli nje marreveshje e pare bashkepunimi per udhetimin ne hapesire midis vendeve te Amerikes Latine, Afrikes dhe Azise.
5781434452 c9b73aa749 copy

http://keshefoundation.org/applications/environment-agriculture

Nje pakt i tille ka vene ne rrezik hegjemonine e boshtit USA-GB-France ne arenen nderkombetare, dhe teknologjia e shpikur nga Keshe foundation, nder te tjera e deklaruar hapur qe ishte pikerisht ajo qe mundesoi qeverine iraniane qe te kapte dronin luftarak te USA-s pa asnje problem, eshte shpallur jo legale nga presidenti Obama me vendim zyrtar. Pikerisht 1 dite pas 6 Shtatorit, qeveria Kanadeze vendosi te mbylle ambasaden e saj ne Iran dhe te deboje diplomatet iraniane nga Kanadaja, duke habitur gjithe opinionin politik nderkombetar.
http://keshefoundation.org/applications/environment-agriculture

Ne daten 21 Shtator 2014 , Keshe foundation do te leshoje teknologjine e zbuluar prej saj per te gjithe qytetaret e Botes, duke i dhene mundesine çdokujt qe te perfitoje nga zbulimet e saj. Ne kete menyre korporatat apo vete qeverite e vendeve do te jene nen presion publik per te mos i fshehur apo perdorur per qellime perfitimi.

Duke qene ne dijeni te ketyre fakteve historike dhe me impakt te paimagjinueshem per te gjithe boten, shpresojme qe kjo teknologji te behet publike dhe forcat e erreta politike dhe ekonomike mos te arrijne te kontrollojne teresisht kete perpjekje kolosale per te miren e njerezimit.

Ftojme te gjithe ju qe te shperndani kete artikull dhe te informoheni personalisht onlinembi te gjitha zhvillimet e ardheshme, gjithmone duke qene aktive ne studimin e materialeve te publikuara dhe me nje sens kritik dhe real, duke qene se jemi mesuar tashme me shume forma scam-i te cilat testojne publikun mbi çeshtje te ndryshme per te pare reagimin e tij.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)