KA ARDHUR KOHA !!!

 
Shefi aktual i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Z. Hashim Thaçi, më në fund mori vendimin e duhur,që në mbarë territorin e shtetit tonë të filloi kontrolli institucional dhe ngushtimi i hapësirave të krimit, që origjinë kishte Beogradin. Absurd - EULEX, që këtu është për të instaluar ligjin, ka kundërshtuar masat ligjore në veri të Kosovës. Edhe në këtë shekull, që bota e quan të paqes, për të instaluar ligjin dhe kushtetutën në çdo pëllëmbë të Dardanisë, haraqi ishte gjak dhe jetë njeriu.  
Afati 100 vjeçar i aneksimit të tokave Shqipërisë po kalon, dhe po na rikthehet e drejta historike e ribërjes së Shqipërisë Etnike. Gëzuar dhe përpara!

Shkruan: Engjëll Koliqi

Stubëll, korrik 2011

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)