ZËDHËNËSI I AAK'SË HARTON LISTA TRADHTARËSH

ZËDHËNËSI I AAK'SË HARTON LISTA TRADHTARËSH

Nga Express 25 Korrik 2013 

Anëtari i Kryesisë së AAK'së dhe njëherësh Zëdhënës i këtij subjekti politik, ka "hartuar" një listë me persona publikë kosovarë, të cilët sipas tij, mendojnë se Ushtria Çlirimtare e Kosovës ka qenë një organizatë kriminale.
Sipas, Lumës, Fatos Lubonja, Berat Buzhala, Avni Zogiani dhe Arben Idrizi janë "gjen i fëlliqtë". Të gjithë këta, zyrtari i AAK'së i ka radhitur përkrah atyre që dikur konsideroheshin "shqiptarë të ndershëm", si HalitTërrnavci.
Por krahasimi nuk është ndalur këtu.
Lubonjën, Zogianin, Buzhalën dhe Idrizin, Luma i ka krahasuar edhe me Slobodan Milosevicin, Dobrica Cosicin, Renate Flotau, Carla Del Ponte, Vladan Batic, dhe Nebojsa Covic.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)