Polonia, unë dhe bjondet - Nga Vladimir Marku

Rrallë në jetë mund të ndodhë të njohësh një njeri aq të këndshëm dhe erudit sa Vladimir Marku. Jashtë të gjitha konvencioneve dhe manive tipike shqiptare të të dukurit, Ladi përpiqet të japë e të marrë gjithçka është jetësore në marrëdhënie me njerëzit. I panegociushëm si edhe në këtë libër, realist e kompromentues.

Polonia, unë dhe bjondet - Nga Vladimir Marku

(Libër alternativ)

Rrallë në jetë mund të ndodhë të njohësh një njeri aq të këndshëm dhe erudit sa Vladimir Marku. Jashtë të gjitha konvencioneve dhe manive tipike shqiptare të të dukurit, Ladi përpiqet të japë e të marrë gjithçka është jetësore në marrëdhënie me njerëzit. I panegociushëm si edhe në këtë libër, realist e kompromentues. - Mimoza AHMETI

(Pasi të lexohet ky libër, në Shqipëri dhe Kosovë do të ketë modë floku në përputhje me personalitetet e vajzave)

http://gazetakritika.net/literatur/poloni/polonia_bjondet.html

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)