KUR DHEMBJA KRIJON POEZINË
    • Faleminderit mik, Flori. Per njerezit e medhenj te Kombit tone ja vlen ti kushtosh kohe, mund dhe mendje te fresket. Zoti dhe Kombi ju bekofshin.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)