I nderuari z Flori Bruqi,te lutem largohu manjakut bahtir Hamza. Ai ka qellime meskine,ku  edhe paguhet mire per keto shpifje monstruoze te tipit Dik Marti.Ai ne rend te pare nuk eshte  shqiptar.... Ju beje me dije se as maxhup nuk eshte.Ai eshet  nje lloj maxhupi shka.Ne Kosove ka pasur  bukur shume shki maxhup.Nuk eshte ky i qerpiqve,as i shengjergjeve.Ky eshte  shka maxhup ortodoks.Nje lloje legure-bashkdyezimi ne mes defatoreve dhe udbashve qe shkonin me to.Me te shara askush s' ka mbet me barre!...


Respekt,

Halit Elshani