Message flagged Sunday, 24 July 2011, 15:45Message BodyLejla Selaci 17 vjeçare është në mesin e të humburve pas masakrës së Utoja


Ne ngjarjen tragjike ku të paktën 85 persona janë qëlluar për vdekje në një takim rinor të Partisë Laburistë në ishullin Utoja edhe Lejla Selaci 17 vjeçare konsiderohet si e zhdukur.

Ngjarja ndodhi vetëm pak orë pasi shtatë persona humbën jetën nga shpërthimi i bombës në ndërtesat qeveritare në Osllo.

Lejla Selaci 17-vjeçare ishte në delegacionin Auf Nga momenti tragjik nuk ka asnjë dhe nuk ka dhënë ende shenja të jetës.

Raportet nga Policia norvegjeze tregojnë se katër ose pesë të cilët ende janë të duke u kërkuar por nuk kemi asnjë informacion për ta vetëm dihet se ishin ne ishullin ne momentin kritik.


Edhe Kryqi i Kuq norvegjez tregon se kërkimet do të vazhdojë të gjithë e diel, madje edhe mundësi për të gjetur të mbijetuarit tani është minimale. Sipërfaqja ne Utoja e gjitha është kontrolluar, dhe tani kërkimet përqendruar në ujëra dhe rreth ishullit

Miqtë e 17-vjeçare se humbur kane krijuar një faqe të veçantë në Facebook, ku japin mesazhet më të fuqishme dhe shprehin deshiren e tyre qe Lejla te jete gjallë!!

"Humbasë çdo gjë për ju! Në çdo rast, (...) bukur buzëqeshje Eja në shtëpi më shpejt ju lutem. Ne kemi nevojë për ju këtu me ne ", shkruan një nga miqtë e ngushtë të vajzes se zhdukur.

"Shpresoj se ju merrni në shtëpi të sigurt dhe të shëndoshë", shkruan një tjetër.. "

Dhe një të tretë: Kurrë "harroni se çfarë njeriu je. Humbja e ju do të donte për të humbur kuptimin e jetës, për mua, keni qenë gjatë gjithë kohës ne kohe të vështira, jo vetëm një herë, por vazhdimisht. Juve nuk mund të ju përshkruaj me fjalë (...) Ju duhet të vini në shtëpi, Për ty ka shumë që janë duke lutur. "

Jane disa mesazhe qe kanë dërguar miq e 17 vjeçare nga Kosova Lejla Selaci.

Sot pasdite pritet qe policia norvegjeze ti beje publike emrat e atyre te cilët kane pësuar ne ketë tragjedi qe ka tronditur te gjithë boten!

Astrit Gashi

 0046735593642

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)