Në Këshillin Drejtues sigurisht se Fatmir Limaj do të jetë


PDK s’e harron Limajn, ai do të jetë në kryesi
Basri Musmurati, i cili është sekretar organizativ për zgjedhjet në PDK, ka deklaruar se PDK e ka ndjerë mungesën e Fatmir Limajt në procesin zgjedhor.
“Kur isha i pranishëm në Kuvendin Zgjedhor në Malishevë, së pari kam ndjerë boshllëkun shumë të madh, sepse Limaj mungonte, nuk ishte i ulur në rreshtin e parë”, ka thënë Musmurati.
Musmurati ka shtuar se Limaj do të jetë në udhëheqjen e PDK-së.
“Në Këshillin Drejtues sigurisht se Fatmir Limaj do të jetë. Konsideroj se do të ketë vota shumë në Këshillin Drejtues dhe do të jetë kandidat për në Kryesinë e Partisë”, ka thënë ai.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)