AKK-ja çon zv ministër i Punëve të Jashtme,z. Petrit Selimin në Gjykatë


AKK-ja çon Selimin në Gjykatë
Peterit Selimi, zv ministër i Punëve të Jashtme është në konflikt interesi. Këtë e ka konstatuar, sot Agjencioni Kundër Korrupsionit
Agjencia kundër korrupsionit mori vendim se ekziston Konflikti i interesit në rastin e Petrit Selimi zëvendës Ministër në Qeverinë e Republikës së Kosovës.
Kjo është konstatuar me prova zyrtare të marra nga ARBK se zyrtari i lartë, Petrit Selimi është bashkëpronar në dy biznese të ndryshme; “Surf L.L.C sh.p.k dhe “Smart Consulting” sh.p.k, ndërsa në situatë Konflikti të interesit me funksionin e tij publik si Zëvendës Ministër.
AKK do të kërkojë fillimin e procedurave për kundër vajtëje nga Gjykata Kompetente.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)