Promovohet në Shkodër dokumentari “Dinastia Tedeskini”

 U promovua sot në qytetin e Shkodrës filmi ri dokumentar "Dinastia Tedeskini", prodhim i Radio Televizionit Shqiptar.

Dokumentari i kushtohet njërës prej familjeve  të njohura të Shkodrës, që për gati 3 shekuj, kontriboi në fushën e diplomacisë, mjeksisë dhe drejtësisë.

Realizimi i filmave të tillë, vlerësuan të pranishmit, ndihmon në  njohjen e historisë kombëtare. 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)