PERGJIGJE FLORI BRUQIT

Go to fullsize image

Shkrimtari V.Mato


Monday, 28 February, 2011 5:30

From:"Vullnet Mato"

To:floribruqi@yahoo.com


I dashur FLORI, kam kohe qe kam ndjere se te kam mik per koke!. Dhe kjo e ka shpjegimin, sepse jo vetem jemi te dy te nje kalibri letrar, por sepse kemi vuajtur e care ne jete neper veshtiresi te perbashketa, ndonese ne terrene te ndryshem. 


Ndjehem tejet i nderuar qe krijimtaria ime vleresohet e publikohet here pes here nga ju, sidomos ne trevat elektronike te Kosoves, per te cilen me qan zemra dhe njeheresh gezoj, kur kujtoj vuajtjet e atij poplli martir qe doli nga erresira sllave ne drite dhe sot ka mundesi te njihet gjeresisht me artin letrar te teresise se kombit shqiptar.


 Dhe per kete merita eshte kryesisht e juaja, i dashur mik! Prandaj ju pergezoj dhe ju uroj mbaresi ne krijimtarine tuaj dhe qofte levduar kudo kotributi patriotik qe jepni per ceshtjen tone te perbashket.


Perqafime vellazerore 


Villnet Mato

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)