Lipjani e shpall qytetar nderi shpetimtrain e Kosovës gjeneralin amerikan Wesley Clark




Gjenerali amerikan, Wesley Clark, i cili e udhëhoqi fushatën e NATO-s kundër caqeve ushtarake të Serbisë në vitin 1999, me një ceremoni zyrtare është shpallur të hënën qytetar nderi i Lipjanit. Gjenerali Clark është thënë se s’ka pasur tani mundësi të jetë fizikisht i pranishëm në ceremoninë e shpalljes, mirëpo ka premtuar se ai do të jetë në Lipjan për të pranuar dekoratën me fillimin e stinës së pranverës, më 2013. “Gjenerali Clark ka përcjellë falënderimin e tij për shpallje dhe ka premtuar se do të jetë në këtë sallë në pranverën e vitit që vjen për të pranuar pranuar dekoratwn”, ka njoftuar kryesuesi i KK-së, Lulzim Rrustemi.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)